Theaterworkshop 2023

13e editie Theaterkamp Luna!


Hou jij ervan om te zingen, dansen en acteren? En lijkt het jou leuk om van een groep gezellige bekende Nederlanders les te krijgen. Geef je dan snel op voor de leukste zomeractiviteit van 2023!
Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus krijg je met een gezellige groep les van bekende Nederlanders die veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer. In die week wordt er natuurlijk naast lessen waar plezier en leermomenten centraal staan, samen gegeten, o.a. ontbijt, heerlijke lunch, gezonde maaltijd en veel plezier gemaakt op de accommodatie. Het is een geweldige, leuke en leerzame ervaring om niet meer te vergeten.

De workshop is geschikt voor iedereen!
Jong of oud. Ben je beginnend of ben je al actief in het gebied van entertainen? Maakt ons niet uit! De lessen worden aangepast naar het niveau van de deelnemers en in kleine groepen gegeven van 10 tot 15 personen. 6 uur per dag geven wij zang, dans en spel-lessen. Hierdoor kun je jezelf ook persoonlijk ontwikkelen. Daarnaast krijg je 1 op 1 lessen en eventueel auditie trainingen. Vrijdag laten we zien wat we geleerd hebben.

Iedereen kan zich hiervoor opgeven, ook al volg je geen lessen bij ons!
Leer wat het Theater vak inhoudt door middel van het leukste theaterkamp van Nederland!