Theaterkamp 15 t/m 19 augustus 2022

Theaterkamp/workshop 2022
Hou jij ervan om te zingen, dansen en acteren? En lijkt het jou leuk om van een groep gezellige bekende Nederlanders les te krijgen. Samen met andere leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. Geef je dan snel op voor de leukste zomeractiviteit van 2022!
Van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus krijg je met een gezellige groep les van bekende Nederlanders, die veel ervaring hebben opgedaan op de werkvloer. In die week wordt er natuurlijk naast lessen waar plezier en leermomenten centraal staat. Daarnaast wordt er samen gegeten o.a. ontbijt heerlijke lunch, gezonde maaltijd en overnachten. Het is een geweldige, leuke en leerzame ervaring om niet meer te vergeten.
De bekende Nederlandse acteurs zijn:
  • Esmee Mardjan
  • Jordy Maarseveen
  • Silvia Opstal
  • Esmee Dekker

De workshop is geschikt voor iedereen!
Jong of oud. Ben je beginnend of ben je al actief in het gebied van entertainen? Maakt ons niet uit! De lessen worden aangepast naar het niveau van de deelnemers en in kleine groepen van 10 tot 15 personen! 6 uren per dag in zang, dans en spellessen. Waardoor de persoonlijke ontwikkeling hoog is. Daarnaast krijg je 1 op 1 lessen en eventueel auditie trainingen. Vrijdag laten we zien wat we geleerd hebben.
Iedereen kan zich hiervoor opgeven, ook al volg je geen lessen bij ons!
Leer wat het Theater vak inhoudt door middel van een te leuke theater kamp van Nederland!


Locatie:
Groepsaccomatie Langeberg 
Enterveenweg 10, 7461 PB Rijssen