Jordy
Jordy Maarseveen - Musical Docent

Jordy Maarseveen studeerde aan het Conservatorium Theaterdans te Enschede en aan de opleiding Theater en Televisie. Daarnaast deed hij de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas en studeerde hij aan De Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Theater

Jordy was te zien in de voorstellingen: Suske en Wiske en de SpokenjagersThe ProducersOliver!DoornroosjePeter PanDisney`s The Little Mermaid  en Billy Elliot de Musical (Musicalaward voor Beste Grote Voorstelling).

Televisie

Jordy was ook te zien in verschillende televisieseries, waaronder Jip en Janneke – De serie, Het Huis Anubis, Ik Weet Wat Jij Deed, Groenlicht, ROES: Simon Says, Het Rijke Verdriet en Ongekend Verlangen. Ook danste hij in televisieprogramma’s als het Gouden Televisier-Ring Gala en het Junior Songfestival.

Overig

Jordy geeft al meer dan 10 jaar les aan verschillende selectie-, en productie klassen, geeft en organiseert veel workshops en heeft daarnaast o.a. les gegeven op de Billy Elliot sCOOL van Stage Entertainment Nederland. Hij geeft ook les bij het Nederlandse Muziektheater te Amsterdam.

Ook is hij directeur van een zeer succesvol modellenbureau, New Generation Modelmanagement. 
De website van zijn modellenbureau kun je hier vinden