30/01/2018 Storybook
Uw favoriete Disney klassiekers in een nieuw jasje.

Wanneer er paniek uitbreekt in sprookjesland is het misse boel. Slechteriken hebben besloten om de macht te grijpen. Ze betoveren alle schrijvers en hierdoor is alles één grote chaos geworden.

Goed is slecht, slecht is goed, alles door de war. Bebedibabediboe doet er nu ook niet meer toe. Zal sprookjesland voor goed verdraaid zijn of valt ze nog te redden met flink wat elfenstof?

Kom kijk, lach en zit op het puntje van je stoel tijdens deze familievoorstelling van theaterschool Luna. En bereid je voor op de Disney figuren zoals je ze nog nooit hebt gezien!

Kaartverkoop vanaf 10 februari 2018: €17.50,- p.p. aan de kassa van de Schouwburg te Hengelo.
Ook kunt u kaarten bestellen via het telefoonnummer van de Schouwburg: 074-2556789.

30/01/2018 Het meisje met de zwavelstokjes

Het meisje met de zwavelstokjes keert dit jaar terug naar de Schouwburg in Hengelo.


Er een meisje genaamd Anne Zwavelstok. Zij leefde in een klein dorp met haar vader, moeder en oma. Ze hielden veel van elkaar. De moeder van het meisje kon elk moment weer een broertje of zusje verwachten. Al hadden ze niet veel geld, zij hadden in ieder geval elkaar en een dak boven hun hoofd. Moeder kookte elke dag een warme maaltijd en als vader weer van het werk kwam aten ze altijd met zijn vieren aan tafel. Na het avondeten stopte moeder de sokken, vader las de krant en het meisje zat meestal dicht bij haar oma huiswerk te maken.

Een kerstverhaal over een meisje die haar zwavelstokjes zal gebruiken om in leven te blijven.

Ambitieuze toneelspelers, zangers en zangeressen kunnen zich tot en met 5 maart inschrijven om auditie te doen voor "Het meisje met de zwavelstokjes".

Theaterschool Luna zoekt getalenteerde mensen met ambitie om samen met professionele acteurs en zangers in de musical "Het meisje met de zwavelstokjes" te acteren. De auditieronde zal plaats vinden op 8 maart. De kandidaten worden beoordeeld op spel en zang.

30 juli t/m 3 augustug (week 30) houden we een zomerworkshop 'Zang - dans - acteren'.
Hier kunt u zich voor aanmelden (VOL=VOL). 22 december 2018 zal het theaterspektakel worden gehouden in de Schouwburg te Hengelo.
31/01/2018 Zomerworkshop

Wil jij les krijgen van Bekende Nederlanders en hou je van zingen, dansen en acteren?
Geef je dan nu op voor deze unieke zomerworkshop!
 
Je krijgt een week lang les van Bekende Nederlanders. En deze week staat natuurlijk ook voor veel plezier, lol en pret met elkaar.
 
De workshop is geschikt voor iedereen. Jong of oud, beginnend of professioneel? Geen probleem! De lessen worden aangepast naar het niveau van de deelnemers! Iedereen kan zich hier voor opgeven, ook al volg je geen lessen bij ons! 
Leer wat het Theater vak inhoud doormiddel van een te gekke workshop week! 
 
Ben je enthousiast geworden en zou je willen ervaren hoe het is om een “ster” te zijn?
 
Geef je dan snel op want VOL = VOL. 
Vragen en/of opgeven?;
 
Bel naar: 06-55583147 Of mail naar: juliette.maarseveen@hetnet.nlVolg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Theaterschool Luna.